måndag 19 september 2011

Las Vegas - del 2

Andra dagen for vi iväg för att handla förnödenheter. Vi hade knappat in adressen till en butik och på vägen till den passerade vi både Guldkusten och China Town. Till sist hamnade vi i ett bostadsområde för "vanliga" människor. Inte nog med det, affären vände sig i första hand till mexikaner. Intressant!
Utanför affären fanns det ett fast foodstånd med mexikansk mat. Det såg spännande ut, men vi köpte inget.

Maten har lastats in i det stora bagageutrymmet i vår hyrbil. På hemvägen tog jag några foton genom bilrutan. Bl a på Stratosphere, ett högt torn vid ett av hotellen. I toppen på det ska det finnas hårresande åkattraktioner. Absolut inget för mig!

 

Sedan gick vi ut på Boulevarden - strippen. Det är varmt här, men en torrare värme än i New York. Vi passerade Eiffeltornet och Montgolfiers luftballong. Jockey Club är vårt hotell.
Mitt emot Paris ligger Bellagio, ett stort vackert hotell med en fantastisk fontän, i vilket vattnet dansar till musik. Kvällstid även med färger.

Vårt hotell är den låga (bara elva våningar) vita byggnaden i bakgrunden.
Utsikten från vår hotellentré, följt av andra motiv från Strippen.
Det var allt för idag. Det återstår att visa lite stämningsbilder från kvällarna och så kommer förstås bilder från Grand Canyon också, som vi tänker åka till i morgon.







1 kommentar:

  1. Klassiska hotell, det där! Kommer inte ihåg riktigt var jag bodde... ...det var ett också ett anrikt kasinohotell. Bellagio - var det inte där som Ocean's Eleven utspelade sig? Läste förresten om en korvgubbe i Vegas som tyckte det var bättre på maffians tid, att det allt inte var lika genomkommersialiserat då. /Bror

    SvaraRadera